Юрист Олена Насеко (ТОВ "Спектр Трансбуд")

Юрист Олена Насеко, фото
Юрист
Вільний
  • У сервісі: 4 роки
  • Був онлайн 19 хвилин тому
Мінімальна вартість прямої консультації
450 грн
Мова консультацій:
українська, english
Стаж роботи:
5-10 рокiв
Кваліфікація:
Юрист
До Вашої уваги пропоную спектр юридичних послуг: первинна, без попереднього вивчення документів коротка юридична консультація; складання позовних заяв, відзивів, скарг, клопотань та інших процесуальних документів; складання заяви-формуляру до Європейського суду з прав людини; допомога при вирішенні сімейних спорів; консультація з питань оформлення спадщини; складання проектів договорів (купівлі-продажу, міни, дарування та інших); консультування та юридична допомога у сфері соціального забезпечення (призначення, перерахунок пенсій, виплат, допомог, субсидії); допомога в отриманні Витягу з Державного земельного кадастру; аналіз проектів договорів; допомога при підготовці документів для державної реєстрації фізичних осіб-підприємців; консультація при складенні тексту заяв та запитів до державних, приватних установ. З власного досвіду - брала участь у розгляді та вирішенні цивільних, адміністративних, господарських та земельних справ.
Місце роботи:

Інформація про компанію

Найменування компанії:
Сайт:
Телефон:
Місто:
Інфо про компанію:
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля (основний)

Консультації (311)

Загальні питання
Чи є можливість оформити спадщину?
Ex perferendis molestiae praesentium est praesentium labore. Ea quis commodi fugit odit occaecati enim dignissimos. Est perferendis possimus velit. Est consequatur sapiente fugiat.
03.05.2024 00:31 114
Відповів
Олена Насеко
Загальні питання
Чи можна забронювати членів Волонтерської ГО
Harum vel eaque soluta aperiam consequatur. Et rem sunt temporibus. Est pariatur sed illo. Deserunt quod in ut voluptas aliquam vitae nulla. Quisquam ea ratione voluptas totam deserunt qui omnis dolorem. Repudiandae ut repudiandae dignissimos. Iusto consectetur ipsa velit earum. Atque itaque quia provident sint. Ad dolor animi odit in suscipit. Dolor voluptas non repellat. Et ducimus corrupti iure voluptatem voluptatem ut.
02.05.2024 00:42 60
Відповів
Олена Насеко
Загальні питання
Питання про утримання в ТЦК та відправки в навчальну частину
Вітаю, наразі мені 23 роки, 8 травня буде 24, в мене підтверджена бронхіальна астма та ожиріння 3 ступені (156 кг на 179 см зросту). 30.04.2024, за власним бажанням, до 25-ти років, хотів уточнити свої дані в ТЦК. Зробити я так хотів, оскільки я проходив ВЛК ще у 2021 році, потім отримував направ...
01.05.2024 19:46 150
Відповів
Олена Насеко
Військовозобов’язані
Відсрочка для студентів
У чоловіка 30 років закінчена тільки шкільна освіта. Чи дає відсрочку від мобілізації зарахування на денну форму в коледж/технікум? По новому закону який вступить в дію 18 травня. І чи законно зі сторони навчального закладу при вступі вимагати оновити дані в тцк?
01.05.2024 02:07 150
Відповів
Олена Насеко
Військовозобов’язані
Думка експерта щодо придатності до воєнної служби
Добрий день. Мене цікавить думка експерта стосовно моєї придатності до військової служби у воєнний час згідно з результатами медичного МРТ обстеження кульшових суглобів.За результатами МРТ обстеження було виявлено ознаки правостороннього коксартрозу 2-3 ступеню і також лівостороннього коксартрозу...
26.04.2024 19:29 162
Відповів
Олена Насеко
  • Військовозобов’язані : 86
  • Цивільне право : 18
  • Трудове право : 18
  • Опіка, усиновлення : 13
  • Сімейне право : 12
  • ОСББ : 9
  • Житлове право : 8
  • Договірні відносини : 7
  • Навчальні заклади : 7
  • Iнше : 133

Відгуки та скарги

Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram