Пройшов ВЛК, не отримав жодного документу на руки

26.06.2024 прийшов оновлювати дані до ТЦК та СП, в мене забрали ТП та відправили на ВЛК, комісію пройшов та отримав статтю 26а, мене відпустили. На питання про те чи я маю отримати якийсь документ відповіли що ні, чекай відповіді від області. Які дії у такому випадку,, як діяти у випадку спілкування з представниками ТЦК та СП на вулиці?
28.06.2024 09:34 166

Консультація виконавця

Андрій Топчій
Юрист
У сервісі: 10 місяців
51 відгук (49 +) (2 -)
Консультацій: 233
Топ 3 спеціалізації:
  • Сімейне право
  • Спадкове право
  • Військове право

Добрий день! Відповідно до п. 22.7. Положення "Про військово-лікарську експертизу" (затверджено Наказом МОУ № 402), вказана постанова ВЛК про визнання особи непридатною до військової служби з виключенням з військового обліку підлягає затвердженню штатною ВЛК. Відповідно, дійсно, документи були направлені в регіональну ВЛК на затвердження.

Я би рекомендував Вам отримати електронний військовий документ через ЦНАП або Резерв+ і поки що його пред'являти співробітникам ТЦК та СП. Можливо, у вказаному документі вже підтягнеться інформація про проходження Вами ВЛК. Якщо ні - напишіть письмовий запит до ТЦК з проханням надати відповідь про те, в якому зараз стані перебуває Ваша справа. Ця відповідь фактично підтвердить, що Ви дійсно пройшли ВЛК та наразі чекаєте затвердження постанови ВЛК регіональною ВЛК.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram