Пройшов ВЛК, не отримав жодного документу на руки

26.06.2024 прийшов оновлювати дані до ТЦК та СП, в мене забрали ТП та відправили на ВЛК, комісію пройшов та отримав статтю 26а, мене відпустили. На питання про те чи я маю отримати якийсь документ відповіли що ні, чекай відповіді від області. Які дії у такому випадку,, як діяти у випадку спілкування з представниками ТЦК та СП на вулиці?
28.06.2024 09:34 182

Консультація виконавця

Андрій Топчій
Юрист
У сервісі: 11 місяців
51 відгук (49 +) (2 -)
Консультацій: 234
Топ 3 спеціалізації:
  • Сімейне право
  • Спадкове право
  • Військове право

Добрий день! Відповідно до п. 22.7. Положення "Про військово-лікарську експертизу" (затверджено Наказом МОУ № 402), вказана постанова ВЛК про визнання особи непридатною до військової служби з виключенням з військового обліку підлягає затвердженню штатною ВЛК. Відповідно, дійсно, документи були направлені в регіональну ВЛК на затвердження.

Я би рекомендував Вам отримати електронний військовий документ через ЦНАП або Резерв+ і поки що його пред'являти співробітникам ТЦК та СП. Можливо, у вказаному документі вже підтягнеться інформація про проходження Вами ВЛК. Якщо ні - напишіть письмовий запит до ТЦК з проханням надати відповідь про те, в якому зараз стані перебуває Ваша справа. Ця відповідь фактично підтвердить, що Ви дійсно пройшли ВЛК та наразі чекаєте затвердження постанови ВЛК регіональною ВЛК.

Якщо подобається, тисни кнопку