Адвокат Руслан Садик

Адвокат Руслан Садик, фото
Адвокат
Вільний
  • У сервісі: 2 тижні
  • Був онлайн 9 годин тому
Мінімальна вартість прямої консультації
350 грн
Мова консультацій:
українська, русский
Стаж роботи:
бiльше 20 рокiв
Кваліфікація:
Адвокат
Адвокат з багаторічним стажем (більше 25 років загального стажу у галузі, )з них погад 15 років у сфері ДТП. Вища юридична освіта та статус адвоката. Надаю юридичні консультації у галузі адміністративного, кримінального судочинства. Як що вас цікавить розяснення певної ситуації(або спіткала проблема) в поліції, або інших державних органах-я допоможу вам. Великий досвід у вирішенні справ ДТП (адмін, кримінал.) Консультації та побудова стратегічних планів дії за ст. 124, 130 КУпАП та інш. Складання процесуальних документів.

Консультації (5)

Загальні питання
Соціальне забезпечення дітей-сиріт
Вітаю! Мені нещодавно виповнилося 23 роки, і я дізнався, що до цього віку мав право отримувати соціальну допомогу від держави. При цьому останній раз я її отримував у 2020 році. Чи можна якось отримати ці гроші за весь період або хоча б частку, чи вже пізно і "мій потяг пішов"?
30.06.2024 18:00 105
Відповів
Руслан Садик
Адміністративне право
Проблеми з відновленням втраченого паспорта
Praesentium nam autem vel nihil ut eaque. Expedita adipisci aut nihil. Aut illo totam placeat dolorem enim. Quibusdam quia recusandae dicta blanditiis et nihil perferendis.
27.06.2024 20:22 38
Відповів
Руслан Садик
Загальні питання
Стати на облік ?
Доброго вечора . В 2014 році отримав повістку та пройшов ВЛК , де мене визнали непридатним за станом здоровʼя та зняли з обліку і вилучили мобілізаційне . Але тоді ще не було поняття виключено зі списків . В 2022 році отримав інвалідність 3 групи але строк її скінчився в 2023 році . Скажіть будь ...
23.06.2024 13:28 112
Відповів
Руслан Садик
ДТП
Консультація по ДТП та супровід на місці по ходу справи
Consectetur quas ipsa numquam dolorum velit reiciendis impedit qui. Maiores qui reprehenderit numquam qui tempore. Doloribus repellendus aut laborum qui consequuntur perspiciatis fugit. Aut sed quis quis voluptatem mollitia assumenda pariatur. Veritatis illum doloribus commodi modi quia consequuntur cupiditate consequatur.
21.06.2024 09:57 107
Відповів
Руслан Садик
Адміністративне право
Хочу змінити посвідчення водія із Українського на Польське
При подачі документів, мені дали роздруківку із умовами прийняття документів, і одна із них така:""Консульство інформує громадянина про можливий термін прибуття до консульської установи для пред`явлення та верифікації електронного військово-облікового документу у (е-ВОД) сформованого у застосунку...
22.06.2024 13:42 103
Відповів
Руслан Садик
  • Загальні питання : 2
  • Адміністративне право : 2
  • ДТП : 1
  • Iнше : 0

Відгуки та скарги

Поки що немає вiдгукiв

Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram