Адвокат Андрей Карпенко

Адвокат Андрей Карпенко, фото
Адвокат Київ
Доступный
  • На портале: 3 года
  • Был онлайн 8 часов назад
Минимальная стоимость прямой консультации
350 грн

Консультации (734)

Военнообязанные
Відповідь на 2 запитання
1. Військовозобовʼязаний мобілізований призваний у 2022 році та пройшовши ВЛК у 01-04-2024 (признаний обмежено-придатним) коли може знов проходити ВЛК за новим законом про мобілізацію? 2. Що звільняє в проходженні БЗВП (базової військової підготовки): служба у армії (раніше), УБД, чи медичний с...
26.04.2024 19:01 62
Відповів
Андрей Карпенко
Общие вопросы
Закордонний та внутрішній паспорт жінка
Placeat delectus doloribus ut ducimus voluptatem voluptatem qui. Cumque sed fugit doloribus ut veritatis. Ratione sit facere ut est praesentium. Consequatur explicabo enim veniam minima qui. Architecto mollitia non sit sit hic velit repellat suscipit. Dolorum odio unde veniam consequatur quia quaerat tenetur reprehenderit. Qui nisi ut optio labore.
25.04.2024 15:54 67
Відповів
Андрей Карпенко
Трудовое право
Атестація педагогічних працівників
Earum earum consectetur quis et earum. Eum in necessitatibus rerum consequatur est voluptatibus modi. Sit tempore sint est at. Cum laboriosam accusantium autem nemo hic perspiciatis. Et dolores impedit quaerat eum qui sit pariatur. Est fugiat ea est aliquid quam ullam sequi. Quasi non minus id officia. Cum deserunt voluptatum similique autem est quod quasi.
24.04.2024 23:15 79
Відповів
Андрей Карпенко
Общие вопросы
Перетин кордону, до знайомих військовий
Recusandae assumenda incidunt minima. Animi est tenetur ex aut expedita neque. Nostrum dolorem enim nam. Delectus natus totam temporibus. Et adipisci laudantium cupiditate sint alias et. Cumque in ut architecto dolorem earum beatae labore. Veritatis quo natus libero voluptas.
24.04.2024 09:24 58
Відповів
Андрей Карпенко
Общие вопросы
Розділ майна між дружиною та дітьми після смерті батька
Поясніть, як проходить розділ майна по заповіту. В батька є дружина (пенсіонер) та два сина. Якщо він залишає заповіт тільки на двох синів - яка частка майна залишиться їм, яка відійде дружині? Я вірно розумію, що 50% зразу йде дружині як спільне майно, а решта нам по заповіту, чи вона ще має час...
23.04.2024 17:47 83
Відповів
Андрей Карпенко
  • Военнообязанные : 397
  • Опека, усыновление : 25
  • Общие вопросы : 23
  • Трудовое право : 20
  • Жилищное право : 19
  • Земельное право : 17
  • Выезд заграницу : 16
  • Гражданское право : 16
  • автотранспорт : 15
  • Прочее : 186

Отзывы и жалобы

  • Консультация №54154
    Приватизація і розділ квартири на дві окремі
    Все є в коментарях. Для прикладу: Питання звучало так: ДВІ особи зареєстровані за однією адресою. Обоє ніколи не використовували своє право на безкоштовну приватизацію. ПЕРША подає заяву на приватизацію. ДРУГА не проти щоб квартира була приватизована ТІЛЬКИ на ПЕРШУ особу, але не може знятися з даного місця реєстрації (не може виписатися). ЯК ДРУГІЙ ОСОБІ ВІДМОВИТИСЬ ВІД ПРИВАТИЗАЦІЇ ТАК, щоб приватизація відбулася, власником стала тільки ПЕРША особа, а другій не довелось для цього "виписуватися" ? ВІДПОВІДЬ юриста така: "Перша особа подає ЗАЯВУ на приватизацію, А другий не подає ЗАЯВУ на приватизацію." При цьому у шаблоні заяви на приватизацію вказано "прошу передати у приватну власність членам сім`ї у рівних частках". ЩО очевидно передбачає, що житло буде приватизовано на ВСІХ зареєстрованих у рівних частках, а НЕ на ПЕРШУ особу. Таким чином виконання рекомендацій юриста дасть результат рівно протилежний бажаному. Що в свою чергу викликає сумніви у достовірності відповідей на інші питання. Очевидна відсутність бажання допомогти. Чи хоча б уважно прочитати питання.
    Тетяна
    Відгук залишив:
    Тетяна
  • Консультация №54159
    відстрочка від мобілізації
    Чудово, получив повну відповідь, да ще й на додаткові запитання відповіли серед ночі
    Вадим Смирнов
    Відгук залишив:
    Вадим Смирнов
  • Консультация №53677
    Оформлення права власності на ділянку в дачному кооперативі.
    Дякую за детальну консультацію!
    Василь
    Відгук залишив:
    Василь
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram