Адвокат Анатолій Балаушко

Адвокат Анатолій Балаушко, фото
Адвокат Львів
Доступный
  • На портале: 3 года
  • Был онлайн 2 года назад
Минимальная стоимость прямой консультации
500 грн
Язык консультаций:
українська, русский, english
Стаж работы:
бiльше 20 рокiв
Квалификация:
Адвокат
Краще звертайтесь напряму - Viber/тел: +380504303178; чи на ел.пошту: advocate-s@i.ua Адвокат "бувалий", дуже багато з 1988 року - більше 33-х років загально-юридичної практики (з них - 7 років слідчо-прокурорської та більше 26-ти років адвокатської практики) у всіх галузях права (від простої реєстрації до абонентного супроводження бізнесу, справ про ДТП в т.ч. ускладнених та ін. включно до кримінальних процесів). Тобто вирішувались та вирішуються питання не тільки у кримінальних справах, але і в цивільних, господарських, проти незаконних дій "фіскально-податкових" суб'єктів владних повноважень (тобто у адміністративних справах публічного права), у тому числі щодо з фінансово-банківських відносин, земельних, антирейдерських тощо, а також у справах щодо адміністративних проступків (включаючи ДТП та ін). Напористий - справи завжди доводяться до "максимального кипіння" і до логічного завершення. Відсоток "позитивних" справ - приблизно 90 %. Учасник бойових дій в Афганістані (військова розвідка 350-го полку десантних військ 1981-82 р.р.). Той гарт отриманий у «продуваємих всіма вітрами військах» залишився до сивини. Є державні нагороди, цінні подарунки. Раніше, перед адвокатською діяльністю, тривалий час працював у прокуратурі, пройшовши шлях від слідчого, старшого слідчого до керівної роботи прокурора по нагляду обласної інстанції, за що мав різні заохочення, в тому числі за розкриття складних неочевидних і тяжких злочинів. Отримані навики стають в пригоді і зараз. Перед початком кожної адвокатської роботи принцип: завжди проводиться попереднто-прогнозне вивчення ситуації (якщо хочете - психологічно-детективна розвідка) та правова експертиза для визначення ступіню ймовірності позитивного завершення справи. Вважаю, що професійна інтуїція (автоматична поправка на досвід) - значно допомагає у роботі будь-якого юриста, "достаючи" з пам'яті схожі випадки. Якщо ймовірність позитивного вирішення менше приблизно 50 % - то не варто обнадіювати довірителя та витрачати його кошти.
Сайт:
Город:
Львів

Консультации (4)

Семейное право
як підтвердити родинні стосунки?
 Як підтвердити онуку родинні зв`язки(що його бабуся - дійсно його бабуся?)? Де взяти таку довідку?
01.05.2021 20:30 1194
Відповів
Анатолій Балаушко
Хозяйственное право
Отобрали угрозами собаку, как вернуть?
Год назад в отношениях с парнем, мне была подарена собака. Через непродолжительное время мы расстались, никакого участия в жизни и воспитании собаки он не принимал. У собаки есть ветеринарный паспорт, оформленный на меня, со всеми необходимыми прививками. Собака была обеспечена надлежащим уходом ...
18.04.2021 16:03 877
Відповів
Анатолій Балаушко
Гражданское право
РІЗНИЦЯ МІЖ АДВОКАТОМ ТА ЮРИСТОМ (окрема думка)
Окрамі позиції відмінностей між статусом "адвоката" та "юриста" при виборі особи, яка буде захищати інтереси довірителя.
09.04.2021 17:36 1266
Відповів
Анатолій Балаушко
Военнообязанные
закон 3553
Excepturi ut temporibus perferendis eos quasi voluptatum ex. Autem soluta impedit ullam deleniti quisquam. Pariatur ipsam omnis dolorem et earum molestiae molestiae. Deserunt voluptatum voluptates beatae reiciendis porro nihil. Hic optio fugit tenetur sed est. Eveniet vel dicta tempore aliquid pariatur adipisci corporis. Fugit unde non illo ducimus et. Eligendi atque quia nihil omnis et facilis nisi. Eveniet rem sequi perferendis quaerat.
09.04.2021 16:47 1164
Відповів
Анатолій Балаушко
  • Хозяйственное право : 1
  • Семейное право : 1
  • Гражданское право : 1
  • Военнообязанные : 1
  • Общие вопросы : 0
  • Прочее : 0

Отзывы и жалобы

Нет отзывов

Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram