Доброго дня! карта директора заблокована, як правильно виплачувати

Доброго дня!


1.Карту директора заблокована з певних причин, заробітну плату немає можливості виплачувати, а створювати касу на підприємстві не хотілося б заради цього, чи є ще варіанти, як можна здійснити виплати? Можливо по довіреності від директора на іншу особу?


2.

03.07.2020 11:25 1123

Консультация исполнителя

Віктор Мороз
Адвокат
На портале: 5 лет
13 отзывов (13 +) (0 -)
Консультации: 34

Доброго дня!


Для вирішення Вашого питання треба виходити з того, що директор (керівник), фактично, є уповноваженим представником підприємства, який має право без довіреності здійснювати від імені підприємства ряд дій (зокрема, отримувати кошти).


Отже, найбільш простим та водночас ефективним вирішенням Вашого питання є оформлення від імені особи, яка має отримувати кошти (директора), довіреності на отримання коштів на третю особу (не обов'язково працівника підприємства), яка такі кошти отримуватиме та віддаватиме в готівковій формі.


Як варіант ще можливо наказом по підприємству (якщо питання тимчасове) чи на рівні статутних документів (якщо питання більш глобальне) уповноважити певну особу на отримання коштів.


Таким чином, вирішення Вашого питання полягає в тому, що необхідно уповноважити на отримання коштів (тієї ж заробітної плати) особу, картка якої не заблокована.


Якщо є додаткові питання, пишіть, відповім.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram