Що потрібно вимагати у продавця онлайн-магазину, щоб бути впевненої у його чесності?

Доброго дня .В інстаграмі у мене є профіль де я роблю рекламу різним магазинам. Підкажіть, бідь ласка, що я повинна вимагати від власника нового магазину , щоб бути впевненою, що продавець чесна людина і якщо виникнуть якісь недорозуміння, щоб я могла притягнути його до юридичної відповідальності?

04.01.2021 14:51 1139

Консультация исполнителя

Олена Насеко (ТОВ "Спектр Трансбуд")
Юрист
На портале: 4 года
63 отзывы (62 +) (1 -)
Консультации: 310
Топ 3 специализации:
  • Сімейне право
  • Військове право
  • Кредити банків

Доброго вечора.


Зважаючи на викладені Вами обставини повідомляю наступне.


Якщо ж інтернет-магазини, яким Ви надаєте рекламні послуги є офіційно зареєстрованими фізичними особами-підприємцями чи юридичними особами, то, скоріш за все, вони без всіляких відмовок зможуть надати Вам правовстановлюючі документи, на підставі яких вони здійснюють підприємницьку діяльність, а саме копію паспорта, коду, виписки з ЄДР юридичних та фізичних осіб-підприємців, сертифікати якості продукції, копія довідки про відкриття банківського рахунку, зразок договору оферти тощо. Також, як варіант, можна дізнатись з усіх можливих джерел більше інформації про т.з. інтернет-магазин, що надасть змогу уникнути неприємних сюрпризів в майбутньому. Крім того, якщо Ви надаєте рекламні послуги офіційно, тобто сплачуєте в установленому чинним законодавством України податки, то можете запропонувати власникам інтернет-магазинів укладати з Вами відповідні договора, в яких будуть чітко прописані обовʼязкові умови співпраці і зазначені усі необхідні дані задля безпеки Вашої та безпеки майбутніх споживачів (покупців).


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com. Протягом доби відповім на БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram