правильність написання довідки

людина не працює після навчального закладу, трудова книжка не заведена. що в даному випадку є підставою написання в довідці, що людина не працює

07.03.2021 00:16 1316

Консультация исполнителя

Доброї ночі.  


Взагалі видача таких довідок є одним із видів надання адміністративних послуг громадянам України. Відтак, згідно чинного законодавства України підставою видачі такої довідки є, власне, саме звернення особи або її законного представника до суб'єкта надання цих послуг. Зазвичай такі довідки необхідні для управління праці та соціального захисту населення. Якщо громадянин звернувся за отриманням цієї послуги, припустимо, до ОСББ, то як показує практика, таку довідку вони видають на підставі акта громадянина, який особисто власноруч пише про те, що він не працює і з його слів не має трудової книги. Далі зазначений акт підписується сусідами цього мешканця. Отже, для того аби надати Вам вичерпну відповідь по суті Вашого питання необхідно знати інформацію до кого саме звернувся громадянин за отриманням цієї довідки.


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com. Додаткова консультація БЕЗКОШТОВНА.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram