Перевірити якість зіставленого договору №2

Доброго дня!


Є договір за яким Виконавець має отримати грошову винагороду від Клієнта, який би я хотів перевірити. Хочу отримати поради з точки зору таких питань:


1) Я - Виконавець, як представник Клієнта у суді, виграв справу. Клієнт отримав гроші. Як Клієнт міг би уникнути необхідності платити за цим договором?


2) Я - Виконавець, як представник Клієнта у суді, виграв справу. Клієнт не бажає виплачувати гроші. Чи винесе суд рішення на мою користь по виплаті?



Підскажіть, що в договорі можна додати, переформулювати, або прибрати, щоб зменшити вирогідність порушення Клієнтом його умов без наслідків для Клієнта.


Також, якщо є якісь поради щодо оформлення (розмір шрифту, ромір полів, ітд) - буду радий їх почути, якщо це має значення.


Дякую.

24.03.2021 07:56 1234

Консультация исполнителя

Игорь Дайнеко
Адвокат Чернігів
На портале: 4 года
421 отзыв (419 +) (2 -)
Консультации: 1602
Топ 3 специализации:
  • Адміністративне право
  • Військове право
  • Цивільне право

Доброго дня.


В першу чергу я б не ставив в жалежність оплату послуг виконавця від зарахування коштів від виграної справи клієнту, оскільки якщо залишити та к як є то у випадку не отримання ним коштів ви не отримаєте плату за свої послуги, а торимання чи не отримання коштів клієнтом в результаті виграшу справи в суді не завжди залежить від дій представника. Тому необхідно між сторонами пвдписувати акт на послуги (консультування, складання процесуальних документів, представництво) та на підставі акту виставляти рахунок на оплату саме за конкретну надану послугу одразу після її надання не тоді коли в результаті послуги клієнт отримає кошти.


Тому раджу в нести наступні зміни в договір:


Доповнити договір п. 1.6. наступного змісту: "За результатами надання послуг строни підприсують акт приймання-передачі наданих послуг. Послуги вважаються прийнятими з умови падписання акту обома сторонами.  


        Якщо клієнт не підписав акт приймання передчі в строки визначені п. 2.2.3. договору та не надав обгрунтовані заперечення проти підприсання акту в той же строк, то послуги вважаються прийнятими Клієнтом. В такому випадку атк приймання передачі наданих послуг підписаний лишк виконавцем є достатньою підставою для оплати послуг."


Доповнити договір п. 2.1.4. наступного змісту: " За результатами адання послуг скласти на дати Кілієнту для підписання акт приймання передачі наданих послуг особисто або з використанням засобі зв'язку".


п. 2.2.3. викласти в наступній редакції: "Отримавши від Виконавця акт приймання пердачі наданих послуг підписати його протягом 3 робочих днів та повернути одн екземпляр Виконавцю, або в цей же строк надати обгрунтовані заперечення проти підписання акту приймання передачі наданих послуг"


п. 2.2.4. викласти в наступній редакції: "Прийняти за актом приймання передачі надані послуги та оплатити їх у строки визначені п. 4.2. Договору".


п. 4.1.викласти в наступній редакції: "Вартість наданих послуг визначається актах приймання передачі наданих послуг в заленості від часу витраченого на виконання завдання клієнту."


п.4.2 викласти в наступній редакції: " Клієнт зобовязаний оплатити вартість наданих послуг протягом 7 календарних дінів з дати складання акту приймання передачі наданих послуг на підставі виставленого виконавцем рахунку."


п. 4.3 видалити.


Щодо стягнення суми вартості наданих послуг то якщо у вас буде документальне підтвердження надання послуг то суд з великою вірогідністю позов про стягнення задовольнить (достатньо в реєстрі позитивної практики, в тому числі по юридичним послугам).


Шрифт поля стиль не має значення. 



З повагою адвокат Дайнеко Ігор. 

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram