придбання авто

Добрий вечір. В мене така ситуація. Я замовив підбір авто з польщі в одної фірми яка зразу його і розмитнює і робить всі документи. Вони попросили завдаток 10% від вартості авто, я оплатив, сьогодні авто нібито мені підібрали. Так, воно дійсно реальне і сумнівів в цьому в мене немає. Але в мене підозра в тому що вони кажуть що з авто все чудово воно немає ніяких проблем і так далі ( йому 20 років, тому я в цьому сильно сумніваюсь, хоч щось але має бути ).

Ну і що мені залишалось робити, сам ніяк його перевірити я неможу і я погодився на покупку. Вони найближчим часом зроблять документи на нього і мають зробити дкп на мене. В чому полягає моє питання. Я б хотів перевірити це авто коли я вже буду знаходитись біля нього, і якщо в нього будуть проблеми, я хочу відмовитись від нього, і повернути завдаток. Звичайно мені його ніхто не поверне, чи можна це вирішити законним шляхом. Всі переписки і телефонні розмови в мене є. Чи з цим вже нічого не зробиш?

22.11.2021 19:07 1229

Консультация исполнителя

Богдан Пересада
Адвокат Київ
На портале: 2 года
299 отзывов (298 +) (1 -)
Консультации: 996
Топ 3 специализации:
  • Військове право
  • Кредити банків
  • Цивільне право

Доброго ранку.

Враховуючи, що ви не підписували жодних договорів, ви можете попросити повернути вам гроші.

Якщо гроші вам не повернуть, можна буде спробувати звернутись до суду за їх стягненням як безпідставно набутих, оскількм, знову ж таки, жодних договорів ви не укладали.

Тобто, просити повернути добровільно, а при відмові - звертатись до суду. 

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram