Питання щодо прийому вчителя в репетиторський центр

Я вчитель + паралельно оформлений як ФОП. Хочу у свій репетиторський центр узяти ще одного вчителя. Чи обов`язково його оформляти як працівника чи є, можливо, інші законні варіанти співпраці? Чи можливо співпрацювати без прийняття на роботу, якщо він теж ФОП?
10.06.2024 19:17 241

Консультация исполнителя

Андрей Карпенко
Адвокат Київ
На портале: 3 года
165 отзывов (164 +) (1 -)
Консультации: 884

Вітаю!

ВИ МОЖЕТЕ ОФОРМИТИ ОСОБУ ЗА ТРУДОВИМ ДОГОВОРОМ. 

ВИ МОЖЕТЕ ОФОРМИТИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ. 

Договір з ФОП (Фізичною особою-підприємцем) - це правовий документ, який укладається між юридичною або фізичною особою та ФОП з метою узгодження та регулювання умов співпраці, послуг, чи поставки товарів. Цей договір встановлює взаємні права та обов'язки сторін, фінансові умови, строки виконання та інші важливі аспекти співпраці. Укладання договору з ФОП має на меті створення чіткої та юридично обгрунтованої угоди, яка захищає інтереси обох сторін.

Договір з ФОП з ФОП (Фізичною особою-підприємцем) - це правовий документ, який укладається між двома фізичними особами-підприємцями з метою регулювання взаємних прав і обов'язків у контексті їхньої спільної діяльності чи угоди. Цей договір може стосуватися різних видів співпраці, включаючи надання послуг, обмін товарів, спільне виробництво чи інші форми бізнесу.

У договорі з ФОП з ФОП зазвичай визначаються умови співпраці, вартість послуг чи товарів, відповідальність за виконання зобов'язань, строки та інші деталі, які регламентують взаємодію між підприємцями. Важливо, щоб цей документ був юридично обґрунтованим і враховував інтереси обох сторін.

Якщо договір про спільну діяльність не обліковується в контролюючих органах і кожен учасник такого договору перебуває на обліку в контролюючих органах, то такі учасники договору виконують обов'язки платників податків самостійно.

У цьому випадку учасник спільного договору фізична особа - підприємець - платник єдиного податку повинен враховувати дохід від здійснення діяльності за договором про спільну діяльність у загальному порядку разом з результатами діяльності від провадження власної господарської діяльності.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не нашли ответа на свой вопрос? Тогда задайте платный или бесплатный вопрос
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram