Військово-обліковий документ для вступу на бакалаврат

Вітаю, мені 30, маю перший вступ на бакалаврат, усі вступні екзамени + нмт здані, наразі треба подати документи на вступ.
Документи приймаються з 19 по 31 липня. 23 липня я дізнався що при вступі маю обовʼязково надати військово-обліковий документ (pdf з qr кодом з Резерв+ або військовий квиток). З документів маю лише приписне, яке вже не підходить як військово-обліковий документ. Резерв+ оновив але маю статус "не на обліку/потребує уточнення", тобто qr код сформувати не можу також.

Поїхавши до ТЦК одразу отримаю запрошення на ВЛК і далі повістку.

Чи маю я якісь варіанти чи можливості отримати військово-обліковий документ або якісь інші варіанти вирішення цієї ситуації, щоб отримати шанс на вступ до навчального закладу (можливо донести військово-облікові документи пізніше після вступу)?
23.07.2024 19:25 335

Консультація виконавця

Андрей Карпенко
Адвокат Київ
У сервісі: 3 роки
165 відгуків (164 +) (1 -)
Консультацій: 884

Вітаю!

ЄДИНИЙ ВАРІАНТ ПОСЛАТИСЯ НА ЛИСТ МОН:

https://osvita.ua/legislation/Vishya_osvita/89566/

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

№ 1/10331-23 від 13 липня 2023 року

Керівникам закладів фахової
передвищої, вищої освіти усіх форм
власності та сфер управління

Про надання роз'яснень.

ЗГІДНО ЦЬОГО ЛИСТА, ВИ МОЖЕТЕ ЗАПРОПОНУВАТИ СКЛАСТИ ПИСЬМОВЕ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ, ЩО НА ПРОТЯЗІ ДВОХ МІСЯЦІВ З ДНЯ ЗАРАХУВАННЯ, НАДАСТЕ ДІЙСНИЙ ВОД:

"5. У разі прийняття рішень про зарахування на навчання в умовах неможливості подання окремими вступниками військово-облікових документів з об'єктивних причин (наприклад, медична комісія направила вступника на додаткове обстеження тощо), оформлювати документальні зобов'язання вступників подати зазначені документи у стислі і конкретні терміни строком до двох місяців"

ЯК ПРИЧИНУ ВКАЖІТЬ  -  НЕМОЖЛИВІСТЬ ПОТРАПИТИ ДО ТЦКСП В ЗВ'ЯЗКУ ВЕЛИКИМИ ЧЕРГАМИ.

АЛЕ ПРЙМЕ ТАКУ ПРОПОЗИЦІЮ ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ ЧИ НІ - СПРОГНОЗУВАТИ ВАЖКО, ТОМУ ЩО ВИ ПОРУШИЛИ ПОРЯДОК ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ. 

ЩЕ ОДИН АРГУМЕНТ  ( АЛЕ ДУЖЕ СЛАБИЙ):

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 559 від 16.05.2024 р.

https://ips.ligazakon.net/document/kp240559?an=7

"2. Установити, що військово-облікові документи, оформлені до набрання чинності цією постановою, вважаються дійсними на всій території України до видачі військово-облікового документа нового зразка.

Якщо подобається, тисни кнопку