Онлайн кредити

Доброго дня я хотіла оформити кредит через інтернет. Написали через вайбер і я начебто вступила у кредитну спілку. Кредит мені не могли відправити. Я відмовилась від кредита, але вони все вимагають від мене гроші. Надали мені ось це "Ми Компанія капітал ,його власник зробили відмову і видалили всі дані в базі даних,і після оплати комісії у розмірі 428 яку ви оплатили двома чеками ,ми не будемо требувати від вас нічого , претензій не буде ,чек буде добавлено до розписки. Розписка сформована і завірена 20.11.2019. 12:08." Але після цього все вимахають і вимахають. То спам був заблокований, то вайбер то ще щось постійно якісь находяться причини аби я їм заплотила. А ціни кожної хвилини міняються. Що мені робити?

21.11.2019 13:06 1665

Консультація виконавця

Артем Сергєєв
Адвокат Харків
У сервісі: 5 років
12 відгуків (10 +) (2 -)
Консультацій: 74

Схоже на шахрайство або вимагання. Для повноцінної кваліфікації недостатньо даних. Треба більш детально вказати обставини.


 


Написали через вайбер  - кому написали?, як їх знайшли?, хто написав?


 


начебто вступила у кредитну спілку. – яким чином це відбувалося?


 


Кредит мені не могли відправити. – чому?, як пояснили, хто не зміг відправити?


 


Надали мені ось це – хто надав?, яким шляхом надали?


 


"Ми Компанія капітал ,його власник зробили відмову і видалили всі дані в базі даних,і після оплати комісії у розмірі 428 яку ви оплатили двома чеками ,ми не будемо требувати від вас нічого , претензій не буде ,чек буде добавлено до розписки. Розписка сформована і завірена 20.11.2019. 12:08."  - даний текс взагалі не зрозумілій (додайте фото даного тексту).


 


Але після цього все вимахають і вимахають. – яким чином відбувається вимагання?, хто (як ідентифікувати) вимагає?


 


То спам був заблокований, то вайбер то ще щось постійно якісь находяться причини аби я їм заплотила. – Ви платили?, кому, яким чином?


 


Що мені робити? – треба грамотно скласти заяву до поліції та детальне пояснення.


 


Уточніть обставини та замовляйте пряму консультацію. Допоможу.

Якщо подобається, тисни кнопку