Адвокат Руслан Садик

Адвокат Руслан Садик, фото
Адвокат
Вільний
  • У сервісі: 3 місяці
  • Був онлайн 2 дні тому
Мінімальна вартість прямої консультації
350 грн
Мова консультацій:
українська, русский
Стаж роботи:
бiльше 20 рокiв
Кваліфікація:
Адвокат
Адвокат з багаторічним стажем (більше 25 років загального стажу у галузі, )з них погад 15 років у сфері ДТП. Вища юридична освіта та статус адвоката. Надаю юридичні консультації у галузі адміністративного, кримінального судочинства. Як що вас цікавить розяснення певної ситуації(або спіткала проблема) в поліції, або інших державних органах-я допоможу вам. Великий досвід у вирішенні справ ДТП (адмін, кримінал.) Консультації та побудова стратегічних планів дії за ст. 124, 130 КУпАП та інш. Складання процесуальних документів.

Консультації (5)

Адміністративне право
Соціальне забезпечення дітей-сиріт
Вітаю! Мені нещодавно виповнилося 23 роки, і я дізнався, що до цього віку мав право отримувати соціальну допомогу від держави. При цьому останній раз я її отримував у 2020 році. Чи можна якось отримати ці гроші за весь період або хоча б частку, чи вже пізно і "мій потяг пішов"?
30.06.2024 18:00 175
Відповів
Руслан Садик
Адміністративне право
Проблеми з відновленням втраченого паспорта
Et vel ducimus incidunt molestiae iste voluptatem similique. Quo corporis quis ut sed beatae necessitatibus. Eos aut praesentium sed earum. Et repellat est non. Qui dolores quas perspiciatis laudantium temporibus eum dolorem. Fugit voluptates aliquid sint. Harum ad et non voluptatem. Qui libero perferendis facilis porro.
27.06.2024 20:22 97
Відповів
Руслан Садик
Військовозобов’язані
Стати на облік ?
Доброго вечора . В 2014 році отримав повістку та пройшов ВЛК , де мене визнали непридатним за станом здоровʼя та зняли з обліку і вилучили мобілізаційне . Але тоді ще не було поняття виключено зі списків . В 2022 році отримав інвалідність 3 групи але строк її скінчився в 2023 році . Скажіть будь ...
23.06.2024 13:28 269
Відповів
Руслан Садик
ДТП
Консультація по ДТП та супровід на місці по ходу справи
Ut quos quisquam quo incidunt at. Unde cum enim vitae officiis. Eligendi aut modi impedit enim accusantium modi est. Modi consequatur ut dolor nam ea et. Voluptas esse neque non suscipit. Vel pariatur qui nostrum. Optio autem sint qui qui porro. Rerum omnis sit sed dolor.
21.06.2024 09:57 175
Відповів
Руслан Садик
Адміністративне право
Хочу змінити посвідчення водія із Українського на Польське
При подачі документів, мені дали роздруківку із умовами прийняття документів, і одна із них така:""Консульство інформує громадянина про можливий термін прибуття до консульської установи для пред`явлення та верифікації електронного військово-облікового документу у (е-ВОД) сформованого у застосунку...
22.06.2024 13:42 188
Відповів
Руслан Садик
  • Адміністративне право : 3
  • Військовозобов’язані : 1
  • ДТП : 1
  • Загальні питання : 0
  • Iнше : 0

Відгуки та скарги

Поки що немає вiдгукiв

Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram