Иск по протоколу пдд

Добрый день! Проконсультируйте пожалуйста! Админ дело по ПДД проиграно в первой инстанции и в апелляции.теперь адвокат предлагает подать иск по признанию неправомерным протокола по которому вынесены решения судом так как он имеет ряд нарушений.на которые суд не обратил внимания.подачю иска адвокат аргументирует тем что в случае начала рассмотрения судом иска о признании протокола незаконным остановится действие уже принятых решений и в случае его признания не законным отмены принятых решений вообще так ли это?

10.05.2020 15:52 1266

Консультація виконавця

Наталия Лихунжан
Адвокат
У сервісі: 4 роки
36 відгуків (35 +) (1 -)
Консультацій: 143

  Добрий день!


  Напевно, ідеться про касаційне оскарження рішень попередніх судів.


  Згідно з частиною першою статті 375 Кодексу адміністративного судочинства України суд касаційної інстанції за заявою учасника справи або за своєю ініціативою може зупинити виконання оскаржуваного судового рішення або зупинити його дію (якщо рішення не передбачає примусового виконання) до закінчення його перегляду в касаційному порядку.


  Ваш адвокат певною мірою правий на цей рахунок, але таке рішення приймає лише суд і тому добросовісний адвокат не буде в такій ситуації надавати Вам 100% гарантій позитивного результату. Зупинення дії оскаржуваних судових рішень є правом, а не обов'язком суду. Звичайно, якщо касаційний суд визнає рішення попередніх судів незаконним то такі рішення скасовуються.


  Якщо у Вас залишилися питання, пишіть, спробую допомогти.


  Бажаю успіхів!

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram