Відстрочка від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності надається таким громадянам призовного віку:

Доброго дня на даний момент я являюсь працівником Рівненського районного будинку культури та займаю посаду керівника аматорського вокально-інструментального ансамблю. Працю по даний час.Чи підлягає дана посада по  наступнній статті про надання відстрочки від воєнної служби  педагогічним працівникам, які здобули вищу освіту, основним місцем роботи яких є заклади загальної середньої освіти, за умови повного навантаження на займаній посаді, - на весь період їх роботи за спеціальністю;На даний момент я закінчив освіту і здобув освітній ступінь Бакалавр. Працюю на території села і вважаюсь працівником села.Вік 20 років.Чи маю я право на відстрочку від призиву враховуючі вище вказані факти.Дякую за увагу.

24.06.2020 14:38 1731

Консультація виконавця

Игорь Дайнеко
Адвокат Чернігів
У сервісі: 4 роки
420 відгуків (418 +) (2 -)
Консультацій: 1600
Топ 3 спеціалізації:
  • Адміністративне право
  • Військове право
  • Цивільне право

Відповідно до переліку посад педагогічних та науково-педагогічних працівників Затвердженого Постановою КМ України від 14 червня 2000 р. N 963 до педагогічних прцівників належать керівники секцій, гуртків, творчих груп та інших форм грткової роботи позашкільних закладів. До позашкільних закладів належать будинки культури при сільких селищних радах.


В свою чергу відповідно до частини 13 статті 17 Закону № 2232-XII відстрочка від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності надається педагогічним працівникам, які здобули вищу освіту, основним місцем роботи яких є заклади загальної середньої освіти, за умови повного навантаження на займаній посаді, - на весь період їх роботи за спеціальністю.


частини 13 статті 17 Закону № 2232-XII


Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram