Оплатив компанії GoToGermany за вакансію і працевлаштування за кордоном, а вони мене обманули

Доброго дня! Виникла така ситуація:

У травні я звернувся до компанії"GoToGermany", яка позиціонує себе як фірма, що займається працевлаштуванням українських студентів в Німеччині на три місяці. 

Знаючи про можливі ризики, я одразу спитав, чи не буде такого, що після оплати коштів за вакансію(200євро), якимось чином мені скажуть, що виїзд скасовується (скріншоти переписок наявні). Обравши вакансію та надіславши заповнивши всі документи, я очікував виїзду на вакансію по збору черешень та інших фруктів. Виїзд був запланований на 20 числа червня. Я знову спитав чи не буде такої ситуації коли наприклад скажуть, що робітники вже не потрібні, або ж у зв`язку з іншими обставинами (в тому числі й погодніми) виїзд скасується, на що мене запевнили, що роботодавець перевірений, тому такі ситуації недопустимі. Ближче до 20 чисел червня, я отримав повідомлення на телефон, що виїзд у зв`язку з погодними умовами переноситься на 15 липня, ніхто не зателефонував і не роз`яснив ситуацію, а для мене ця ситуація була шоком, оскільки в мене на вересень батькові запланована операція, і їхав я на заробітки з метою заробити грошей на операцію, і відповідно я вже окрім тих 200євро ще щодня втрачав можливість заробити кошти, оскільки міг поїхати від іншої компанії, або в іншу країну і спокійно заробляти ці дні, що я просто сидів вдома і чекав на виїзд. 

Близько до 15 липня мені знову зателефонував представник цієї фірми і сказав, що виїзд скасовується повністю, і одразу почав говорити про інші вакансії на осінь, наступний рік, я його зупинив і сказав, щоб хай пояснить у зв`язку з чим скасовується виїзд, цей представник фірми почав щось говорити про погодні умови, складну ситуацію, війну на сході України і багато чого іншого. Зрозумівши, що це все якось дивно, я просто попросив щоб мені повернули мої кошти в сумі 200євро, без ніяких компенсацій за втрачений час і тд, на що мені відповіли, що це неможливо оскільки в договорі таке не передбачено, чи є в мене якась можливість повернути ці кошти?

Заздалегідь дякую за відповідь!

19.09.2020 15:18 Відповіли 0
Якщо подобається, тисни кнопку
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram