Мої дані використали для реєстрації ТОВ без мого відома, натрапила на шахраїв

Доброго дня! Недавно дізналася, що мої дані використали для ТОВ, мене зробили директором і власником компанії, без мого відома. Знайшла детальну інформацію про це товариство, там і справді вказані мої ПІП і номер телефону. Але тепер до мене телефонують невідомі люди, одні говорять, що я у них вкрала велику суму коштів, інші пропонують викупити цю компанію. Вчора зателефонував ще один чоловік і запропонував подати заяву в поліцію. Заяву написав його адвокат (абсолютно безкоштовно, що теж дивно), типу мені просто потрібно її віднести в поліцію. Дивно це все, хотіла б розібратися, що відбувається і до чого тут я. Дякую! 

12.11.2020 10:44 1135

Консультація виконавця

Доброго дня.


Зважаючи на викладені Вами обставини повідомляю наступне. Як тільки Ви дізналися про те, що Ви є директором ТОВ, яке не реєстрували на себе і до якого жодного відношення ніколи не мали та не маєте, Вам необхідно терміново зробити наступне:


1) подати заяву до органів поліції, описавши причину Вашого звернення. Щойно вичитала заяву, яку Ви прикріпили до змісту питання. З юридичної точки зору можу Вас запевнити, що жодних ризиків для Вас в даній заяві, складеній адвокатом немає, навпаки, заяву складено професійно, грамотно та з детальним описом ситуації, що трапилася з Вами. Правоохоронні органи мають провести перевірку за фактом оформлення шахраями на Вас ТОВ і припинити їх діяльність, а Ви в свою чергу таким чином захистите себе від можливої подальшої виплати боргів і залучення до кримінальної відповідальності. Захищати свої права необхідно рівно з того моменту, як тільки у Вас закралися підозри в тому, що їх утискають треті особи.


2) після звернення до органів поліції, необхідно направити заяву до податкового органу про те, що Ви не реєстрували на себе ніякі фірми і не причетні до даного бізнесу, а також до всіх шахрайських маніпуляцій. Крім того, Ви можете подати позов в судову інстанцію для того, щоб даний орган анулював незаконну реєстрацію фіктивної фірми, яку невідомим чином оформили на Вас. Необхідно розуміти, що бездіяльність з Вашого боку в подібних ситуаціях також може бути розцінено судом, як співучасть у шахрайстві, в зв'язку з яким суд не тільки не стане на Вашу сторону, але і зобов'яже до виконання певного покарання.


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com на БЕЗКОШТОВНІЙ ОСНОВІ.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.    

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram