Військовий облік та відстрочка

Доброго дня! Мені 26 років, я ВПО. Проходив ВЛК за місцем нової реєстрації, згодом прийшов до ТЦКСП оскаржувати її результати, вдалося знятися з обліку і отримати повістку в місто в іншій області.
Яка відповідальність за неявку або несвоєчасну явку за цією новою повісткою? Чи буде це розцінено як ухилення від мобілізації чи як порушення правил військового обліку?
Чи можу я подати документи на вступ до навчального закладу, наприклад, до ПТУ чи коледжу і потім з`явитися (у дату, пізнішу від тієї, що вказана у повістці) до ТЦКСП із довідкою про навчання, щоб отримати відстрочку як студент денної/дуальної форми навчання?

20.06.2022 23:38 1076

Консультація виконавця

Добрий день.

Для надання чіткої відповіді, надішліть будь ласка, повістку(чи інформацію зазначену в ній), також необхідно розуміти Ваш статус чи Ви є військозобовязаним чи призовником(чи проходили військову кафедру, військову службу), який військово-обліковий документ документ маєте. Вищенаведену інформацію надішліть на мессенджери 0951856806(вайбер, телеграм) або на адресу lexfirmgp@gmail.com. Консультація буде надана за допомогою мессенджерів або електронної пошти після отримання документів.

За відсутності документів або інформації, консультація буде надана у наведений Вами час, на сайті.

Якщо подобається, тисни кнопку
  • Андрій
    Андрій
    1 рік

    Дякую Костянтину за розгорнуту консультацію та конкретні рекомендації щодо дій у моєму випадку.

Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram