Встановлення придатності, відмова в проведенні ВЛК.

23.04.2022 погіршився стан здоров`я, після огляду лікарем та проходження діагностики КТ було прийняте рішення по оперативній хірургії. Видалення грижі хребта. Прооперували 25.04.2022, виписка 10.05.2022, після сього приступив до своїх обов`язків хоча після такої операції не мав би, 6.07.2022 отримав направлення на ВЛК від медика в/ч так як раніше звернувся зі скаргою, що стан здоров`я значно погіршився.

Прибувши на ВЛК, голова ВЛК відмовив у проведені ВЛК зсилаючись на те, що мені потрібно лікування та реабілітація терміном на 4 місяці, скаржився, що маю ще інші скарги по стану здоров`я але лікарями ВЛК до уваги не приймалось.
Просто знаю, що є хвороби на підставі яких можуть без лікування видавати висновки та чи цей період з 23.04 по 10.05.2022 не вважається лікуванням на підставі якого можна проводити ВЛК? Справа складна, так як до оперативного втручання у мене почали відмовляти ноги, обмеження рухів, після стан покращився але цілковито не відновився, і вже майже як 2 місяці по операції стан здоров`я не покращився, пів стопи онімівша, складність перебування в довготривалому положенні та складність деяких рухів, біль і т.д. так як цілковиту виконую свої обов`язки носіння бронижелету, зброї і т.д., що на мою думку в моєму стані категорично заборонено.
07.07.2022 13:56 Відповіли 0
Якщо подобається, тисни кнопку
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram