Пенсія для двох дітей

Батько помер. У мене їх двое одному 8 другому 15 учяться в школі . Получаю на них 1647. В цьому місяці іще не получила,а так получаю завжди 9-10 кожного місяця

13.11.2020 07:41 1037

Консультація виконавця

(без теми)


Лена Насеко


Кому: я
1 хвилину тому


Відомості


Доброго дня.


Зважаючи на викладені Вами обставини повідомляю наступне.


Відносини, пов’язані з призначенням пенсій у зв᾽язку з втратою годувальника та порядок їх виплат регламентовані Конституцією України, Законом України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування", постановою Кабінету Міністрів України від 26 березня 2008 року № 265 "Деякі питання пенсійного забезпечення громадян" та постановою Правління Пенсійного Фонду України від 25 листопада 2005 року № 22-1 "Про затвердження Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування".


По суті, Ваше питання скоріш за все має технічний характер. Якщо є встановлена певна дата - повинні в цей термін перераховувати. В даному випадку рекомендую Вам перевірити термін дії банківської карти - можливо він вже закінчився. Таке доволі часто трапляється з клієнтами банків. Або ж можливий варіант затримки перерахунку коштів зі сторони банку. Для вирішення даної проблеми, Ви можете звернутись до Головного управління Пенсійного фонду, де власне, була призначена пенсія, а також обов᾽язково перевірити термін дії банківської картки, на яку надходить державна допомога.


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com. Протягом доби відповім на БЕЗКОШТОВНІЙ основі.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram