заява про внесення змін до ЄДРПОУ

Доброго дня. Чи можна подати заяву про внесення змін до ЄДРПОУ електронним листом (підписати заяву ЕЦП?)? Держреєстратором під час здійснення реєстрації було до реєстру внесено "вулиця" замість "провулок". Заява на реєстрацію подавалася через портал Дія. Дякую.

16.12.2020 12:30 1004

Консультація виконавця

Доброго дня.


Враховуючи останні зміни, внесені в чинне законодавство України та зважаючи на зазначені Вами обставини повідомляю наступне.


 


На жаль, на сьогоднішній день внесення змін про юридичну особу здійснюється або через державних реєстраторів (наразі розглядом та обробкою документів займаються ЦНАП) або у приватних реєстраторів (найчастіше нотаріуси, у яких є відповідний доступ). Територіально - це здійснюється органами тієї області, де наразі зареєстрована юридична особа.


Необхідно також пам'ятати, що є перелік документів, які необхідні для вчинення реєстраційної дії. Перелік документів та порядок внесення змін до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, встановлений Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань". Документи можуть бути подані особисто або надіслані поштовим відправленням з описом вкладення.


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com. Протягом доби відповім на БЕЗКОШТОВНІЙ основі.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram