Кредитування в МФО військових - Актуалізація від 04.03.2021

Зразок звернення до НБУ

04.03.2021 13:42 1762

Консультація виконавця

Дмитро Дончак
Юрист
У сервісі: 4 роки
734 відгука (733 +) (1 -)
Консультацій: 1857
Топ 3 спеціалізації:
  • Діяльність фізичної особи підприємця
  • Військове право
  • Кредити банків

Добрий вечір.


У Вас 4 виконавчі провадження за неповернення кредитів (Вердикт Капітал,РОСВЕН НВЕСТ та два - Альфа-банк). Якщо брали кредит перебуваючи на військовій службі, то це є підставою для ненарахування відсотків, штрафів та пені. Але виконавчі провадження самі не закриються. Потрібно по кожному з них подавати до суду позовну заяву про визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконанню. Після того, як рішення суду набере законної сили, виконавчі провадження будуть закриті, жодних винагород приватним виконавцям платити не прийдеться. Судовий збір також повернете собі. Але в даному випадку допоможе тільки суд! Жодні скарги в НБУ, в фінскаргу не допоможуть.


Для більш детальної розмови набирайте мене 0505459070 (телеграм, вайбер) або ел. пошта ddmitr@ukr.net Скинете мені всі документи, що у Вас є (хоча б постанови про відкриття виконавчих проваджень) і я поясню що робити далі, щоб повністю, раз і назавжди вирішити проблему.


Щодо трьох інших проваджень - я не знаю, що це і за які порушення. Ви повинні знати самі. Але так як це стягнення коштів на користь держави, то скоріше за все, єдиний варіант - це сплатити суму, вказану в провадженні, щоб закрити питання.


Чекаю на повідомлення від Вас.


З повагою, Дмитро Дончак.






Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram