Потрібен договір

  Добрий день. 

Потрібен договір на  відчуження програмного  продукту  на програмний продукт модуль для сайту. Відчужувач фіз особа, юр особа набувач. Потрібен до цього акту що ми питали в консультації.

Якщо потрібно доплатити, ми сплатимо

Дякую

27.06.2022 16:37 1029

Консультація виконавця

Марина Бекало
Адвокат Одеса
У сервісі: 5 років
725 відгуків (724 +) (1 -)
Консультацій: 1901
Топ 3 спеціалізації:
  • Податкове право
  • Зовніншньоекономічна діяльність
  • Військове право

Добрий день.

Я пропоную Вам звернутися до мене на ел адресу для   уточнення деталей (нюансів) Вашого договору,   будь ласка, звертайтеся  до мене на ел пошту.

  Попередньо публікую зразок:                                          

                                                    ДОГОВІР №

                   про передачу (відчуження) майнових прав  на програмні продукти

м. Київ                                                                                                      "___" _____  2020 р.

Фізична особа  _____     ( разом  іменуються - "Відчужувачі"), з однієї сторони, та Товариство з обмеженою відповідальністю «_____  » (надалі іменується - "Набувач") , в особі Директора  _____   , що діє на підставі Статуту, з іншої сторони, (в подальшому разом іменуються "Сторони", а кожна окремо - "Сторона"), уклали цей Договір (надалі іменується "Договір") про наступне:

 

  1. Загальні положення

1.1. Цим Договором регламентуються правовідносини, пов'язані із переданням (відчуженням) Набувачу майнові права на наступні  об'єкти права інтелектуальної власності –програмного продукту:

-  Модуль для Сайту__________- (надалі іменуються -  «Програмні продукти»)

1.2. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Відчужувачі, будучи власниками майнових прав інтелектуальної власності на Програмні продукти, визначені у цьому Договорі, передають (відчужують) Набувачеві права на Програмні продукти, а Набувач в порядку та у розмірах, визначених у цьому Договорі, виплачує Відчужувачам плату (винагороду)

1.3. Під терміном «Програмні продукти» для цілей цього Договору розуміють об'єкти авторського права Відчужувачів (набір інструкцій у вигляді слів, цифр, кодів, схем, символів чи у будь-якому іншому вигляді, виражених у формі, придатній для зчитування комп'ютером, які приводять його у дію для досягнення певної мети або результату).

1.4. Територія дії дозволу, що надається за цим Договором -територія України.

  1. Права й обов'язки сторін

2.1.  Набувач має право:

2.1.1.Отримати право на Програмі продукти в строки та на умовах, визначені Договором.

2.1.2. Користуватися іншими правами, передбаченими чинним законодавством України.

2.2. Набувач зобов'язаний:

2.2.1. Прийняти  право на Програмні продукті за відповідним Актом.

2.2.2. Виплатити Відчужувачам плату за отримання майнових прав на Програмні продукти, у вигляді авторської винагороди, в порядку і розмірах, визначених цим Договором.

2.3. Відчужувачі мають право:

2.3.1. Отримати винагороду за передані права на Програмні продукти на умовах, визначених в Договорі.

2.4.  Відчужувачі зобов’язані:

2.4.1. Передати Набувачу Програмні продукти у строки та на умовах, передбачених цим Договором.

2.4.2. Забезпечити своєчасну підготовку (передачу) та підписання зі своєї сторони документів, що передбачені цимДоговором.

2.4.3. Надати консультації Набувачу щодо забезпечення нормального функціонування Програмних продуктів.

2.4.4. Ніякими власними діями та/або діями третіх осіб не можуть  перешкоджати  використанню Набувачем своїх прав за Договором.

  1. Порядок прийому-передачі Програмних продуктів

3.1. Майнові права на Програмні продукти виникають у Набувача з моменту підписання акту  приймання-передачі Програмних продуктів.

3.2. Набувач протягом однієї доби з дати підписання акту на приймання-передачі Програмних продуктів,отримує ліцензійний ключ Програмних продуктів.

  1. Плата за використання Програмних продуктів і розрахунки за договором

4.1. За надання прав, що передбачені цим Договором Набувач сплачує Відчужувачам винагороду.

4.2.  За передачу прав, визначених в Договорі, Набувач  сплачує  кожному Відчужувачу винагороду у розмірі_____________ грн.00 коп.,  протягом___________з моменту підписання цього Договору шляхом перерахування  грошових коштів на рахунки Володільців.

4.3. Набувач, як податковий агент, відповідно до п. 168.1.1. Податкового кодексу України, сплачує винагороду Відчужувачам, передбачену в п.2.2. Договору  з утриманням сум податків, зборів, внесків та інших обов’язкових платежів, передбачених чинним податковим законодавством України.

 

  1. Відповідальність сторін

5.1. У випадку порушення зобов'язання, що виникає з цього Договору (надалі іменується «порушення Договору»),Сторона несе відповідальність, визначену цим Договором та(або) чинним в Україні законодавством.

5.2. Порушенням Договору є його невиконання абоненалежне виконання, тобто виконання зпорушенням умов,визначених змістом цього Договору.

5.3. Сторона не несе відповідальності за порушенняДоговору, якщо воно сталося не з її вини (умислу чинеобережності).

5.4. Сторона вважається невинуватою і не несевідповідальності за порушення Договору, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належноговиконання цього Договору.

5.5. У випадку  порушення умов цього Договору, винна Сторона сплачує штраф у розмірі _____ грн. (____________.) за кожне порушення.

  1. Вирішення спорів

6.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

6.2. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного в Україні законодавства.

  1. Дія договору

7.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності змоменту його підписання Сторонами та його скріпленням печатками Сторін.

7.2. Строк дії цього Договору починає свій перебіг у момент,визначений у п. 7.1. цього Договору та закінчується 31 грудня20____ року включно.

7.3. Закінчення строку дії цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

7.4. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним в Україні законодавством, зміни у цей Договір можуть бути внесені тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

7.5. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

7.6. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним законодавством України, цей Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.

7.7. Цей Договір вважається розірваним з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у самій додатковій угоді, цьому Договорі або у чинному в Україні законодавстві.

  1. Прикінцеві положення

8.1. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушення Договору, регламентуються цим Договором та відповідними нормами чинного в Україні законодавства, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів добросовісності, розумності та справедливості.

8.2.Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні договори, протоколи про наміри та будь-які інші усні або письмові домовленості Сторін з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу, але можуть братися до уваги при тлумаченні умов цього Договору.

8.3. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів та зобов'язуються своєчасно у письмовій формі повідомляти іншу Сторону про їх зміну, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов'язаних із ним несприятливих наслідків.

8.4. Всі виправлення за текстом цього Договору мають силу та можуть братися до уваги виключно за умови, що вони у кожному окремому випадку датовані, засвідчені підписами Сторін та скріплені їх печатками.

8.5. Цей Договір складений при повному розумінні Сторонами його умов та термінології українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу по одному для кожної із Сторін.

8.6. Сторони домовилися вважати цей Договір та всю інформацію, будь-які матеріали та відомості, що пов’язані з операціями, які відбуваються відповідно до цього Договору, конфіденційною інформацією.

  1. Реквізити та підписи сторін

НАБУВАЧ                                                                                                  ВІДЧУЖУВАЧІ

Ще раз наголошую, це лише зразок договору. Він може  не відповідати Вашим очікуванням, або Вашим  взаємовідносинам,  тому звертайтеся мені на пойту або за телефоном +380966005361 

З повагою,

Адвокат Бекало Марина

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram