Заповнити заявку на бронювання співробітника підприємтсва

Доброго дня!

Шукаю допомоги в створенні заявки по бронюванню співробітника підприємтсва.

Оскільки досвіду в цьому немає - бажано отримати супровід - що заповнити, куди відправити ітд.

Також бажано отримати приклади або консультаціє з приводу формулювання обгрунтування що додається до заяви. Такими чином щоб доводи дійсно сприяли меті.

Дякую!)

19.07.2022 21:39 1026

Консультація виконавця

Марина Бекало
Адвокат Одеса
У сервісі: 5 років
707 відгуків (706 +) (1 -)
Консультацій: 1864
Топ 3 спеціалізації:
  • Податкове право
  • Зовніншньоекономічна діяльність
  • Військове право

Добрий вечір.

Так, я можу Вам допомогти з таким питанням, але мені треба більше інформації про Ваше підприємство. Зокрема, до якого сектору економіки відноситься Ваше підприємство, для визначення напрямку  подання  заявки ( до якого  профільного Міністерства). Також необхідно перевірити військові спеціальності робітників, які підприємство планує бронювати. Адже при підготовці пропозиції щодо бронювання для органу державної влади, не можна  включати працівників, які мають дефіцитні для ЗСУ військово-облікові спеціальності. Список таких спеціальностей можете передивитися за посиланням: Міністерство економіки України -> Воєнна економіка, бронювання працівників -> Лист Міноборони від 11.03.2022 № 220/1469 щодо заборони бронювання військовозобов’язаних, які мають дефіцитні для Збройних Сил України військово-облікові спеціальності (me.gov.ua)    лист можна скачати в пдф форматі.

Щодо формулювання обгрунтування, теж залежить до якого сектору економіки належить підприємство, як зразок можна вказати приблизно такого змісту:

Наше підприємство здійснює економічну діяльність в сфері ______ господарства,  з  метою своєчасного проведення комплексу ________  робіт для забезпечення виробництва __________продукції та продовольства, а також для забезпечення потреб населення України та  Збройних Сил України, згідно до вимог діючого законодавства України, здійснює процедуру бронювання  в умовах правового режиму воєнного стану, оскільки наше підприємство є об’єктом критичної інфраструктури та виконує життєво важливі функції в режимі 24/7, та вкрай потребує висококваліфікованих кадрів.

Порушення штатного режиму функціонування у звязку із мобілізацією  на військову службу працівників підприємства  може привести до негативних наслідків для всієї галузі.

Вказане формулювання можна адаптувати під специфіку роботи Вашого підприємства. 

Тож, звертайтеся для уточнення та подальшої співпраці за ел. поштою:marina.bekalo@gmail.com

З повагою,

Адвокат Бекало Марина

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram