Виїзд на пмж!

Доброго дня, таке питання: я подав документи на пмж в Австрію, сьогодні прийшов лист з міграційної служби про дозвіл на виїзд. Потрібно йти у військкомат, щоб знятись з обліку, мені 20 років і я студент, чи можуть вони не зняти мене, і ще й до того забрати на службу?Чи варто йти самому, чи краще найти людину яка кваліфікована по таким справам?
17.10.2023 16:59 436

Консультація виконавця

Неля Романенко
Юрист
У сервісі: 9 місяців
52 відгука (52 +) (0 -)
Консультацій: 142
Топ 3 спеціалізації:
  • Кримінальне право
  • Військове право
  • Розлучення подружжя

Доброго дня!

Забрати на службу Вас не можуть - Ви зараз у віці призовників, а не військовозобов'язаних, яких призивають на військову службу. Тим більше, Ви навчаєтесь. 

(треба уточнити такий момент - під час проходження ВЛК у віці 18 років Вас признавали придатним чи обмежено придатним до військової служби? Якщо придатним - то все ок, якщо обмежено - можуть бути проблеми, про це повідомлю у приватній переписці)

Можуть не зняти з обліку. Фактично існує певна правова колізія у даному випадку. Мають зняти, але на практиці - всіляко намагаються тягнути до 6 місяців (строк дії дозволи міграційної служби), а то й зовсім категорично відмовляють.

В принципі, у Вас така ситуація, що призвати Вас зараз не можуть. Тому якщо матимете відмову від працівників ТЦК - можемо підключитись і допомогти вирішити це питання шляхом подачі скарг, запитів. 

Для подальшого контакту - t.me/romparts

Буду вдячна за відгук! Гарного Вам вечора!

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram