доброго дня. працюю у віддаленому робочому місці ЦНАП з 2018року, на посаді спеціаліста чи дозволяє закон перевестися на спеціаліста 1,2 та провідного спеціаліста . Чи у віддалених робочих мі

доброго дня .Працююу віддаленому робочому місці ЦНАП спеціалістом, чи можуть мені присвоїти 2,3 категорію чи провідного спеціаліста. Чи законом непередбачено у ЦНАП тільки спеціаліст.Дякую.

27.11.2020 23:02 1020

Консультація виконавця

Доброго дня.


Враховуючи останні зміни, внесені в чинне законодавство України та зважаючи на викладені Вами обставини повідомляю наступне.


В тому разі, якщо штатним розписом ЦНАП, в якому Ви працюєте у віддаленому режимі, є наявні вакантні посади, зокрема, провідного спеціаліста, і Ви будете відповідати кваліфікаційним вимогам до цієї посади, то звичайно, що можете бути переведені за умови успішного проходження стажування або конкурсу на посаду провідного спеціаліста. Якщо ж штатним розписом не передбачено посади провідного спеціаліста чи спеціаліста І-ІІ категорій, то можете звернутись до керівництва ЦНАП або органу, який прийняв рішення про його утворення (місцева влада) з пропозицією щодо можливості введення до штатного розпису однієї із зазначених вакантної посади, але зазначена посада має бути обовʼязково повʼязана з наданням адмінпослуг. Як показує практика, у багатьох ЦНАП є введені посади провідного, головного спеціаліста та спеціаліста І чи ІІ категорії, тому цілком ймовірно, що зазначене питання може бути позитивно вирішене в рамках закону.  


В разі виникнення у Вас додаткових питань, звертайтесь на ел. адресу: naseko529@gmail.com. Протягом доби відповім на БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ.


Будьте здорові! Хай щастить!


З повагою, Олена.

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram