Онлайн сайт Париматч

Здравствуйте. Вы работает с онлайа сайтами. Интересует сайт украинской официальной букмекерской конторы Париматч. Во время игры был сбой и проиграна ставка. Есть фото и видео доказательства. Но возвращать деньги они отказываются. Что возможно сделать в данной ситуации ?

25.07.2022 12:49 817

Консультація виконавця

Вітаю! 

Аналізуючи Ваше питання слід зазначити про таке. Якщо збій на сайті відбувся з вини букмекера (НЕ з вашої вини), то слід направити письмову заяву про повернення коштів на юридичну адресу компанії ТОВ «Паріматч»: 02140, м. Київ, проспект Миколи Бажана, будинок 14А, офіс 26.

У заяві необхідно викласти повністю всі події, що склалися. Додати до заяви диск з відео-фото доказами, що можуть підтвердити осбтавини, що склалися.

Направити дану заяву Укрпоштою, обов'язково цінним (рекомендованим) листом з описом вкладення.

Чекати на відповідь до 30 днів, відповідно до ст. 20 ЗУ «Про звернення громадян»

У разі, якщо букмекер не надасть відповіді або відмовиться безпідставно повертати кошти, необхідно звернутися до Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (01601, м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 3), зі скаргою про проведення перевірки на факт порушення ТОВ «Паріматч» Законодавства, що регулює діяльність організації та проведення азартних ігор.

Додати копію звернення до Паріматч, копію вкладення до рекомендованого листа та фото,-відеодокази.

Чекати на відповідь від комісії до 30 днів.

У разі, якщо Комісія виявить порушення з боку ТОВ «Паріматч», то застосує заходи впливу відносно даної компанії. Незабаром, в такому випадку, компанією будуть повернуті Вам кошти.

Якщо з якихось причин Комісія не виявить порушень з боку ТОВ «Паріматч», то слід створювати позов до суду і захищати свої права у судовому порядку, залучивши у якості відповідача – ТОВ «ПАРІМАТЧ» та третю особу по справі - Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей .

В будь-якому разі, у разі незрозумілостей звертатися до правників.

У разі, якщо у Вас є додаткові питання,звертайтеся до ТОВ «ЕЮД» : E-mail extra.law.help@gmail.com

Прошу оцінити консультацію на сервісі B2Bconsult.

Слава Україні!

Якщо подобається, тисни кнопку
Не знайшли відповіді на своє запитання? Тоді поставте платне або безкоштовне запитання
Підписуйтесь на B2BConsult.ua в соціальних мережах!
І будьте в курсі правових, податкових, фінансових новин України, а також нашого сервісу!

Підписатися в Facebook

Підписатися в Instagram

Підписатися в Telegram